Головна СТАТТІ ГОМЕОПАТИЧНА АПТЕКА - СІМЕЙНА МЕДИЦИНА
ГОМЕОПАТИЧНА АПТЕКА - СІМЕЙНА МЕДИЦИНА

МЕТА ПРОЕКТУ:  покращення якості, обсягу і доступності
кваліфікованої медичної допомоги, що надається дитячому і
дорослому населенню м.Києва.

ЗАВДАННЯ:
Розвиток гомеопатичної аптечної мережі в м.Києві, що починає свою традицію з відкриття ПЕРШОЇ КИЇВСЬКОЇ ГОМЕОПАТИЧНОЇ АПТЕКИ в 1835 році, однієї з найстаріших в Східній Європі.
Доступність кваліфікованої консультативної допомоги лікарів – фахівців в гомеопатичній медицині, педіатрів, лікарів терапевтів, спеціалістів сімейної медицини, авторитетних фахівців вузької медичної спеціалізації, професорів, докторів наук, кандидатів наук, доцентів, лікарів найвищої кваліфікації, що  навчались в кращих клініках Європи, з 20-30 літнім досвідом роботи в практичній медицині. (Київська Школа лікарів-гомеопатів одна з найдосвідченіших у Європі).
Покращення якості багатопрофільної медичної допомоги педіатричного і терапевтичного профілю мешканцям м.Києва, високоефективного гомеопатичного, фітотерапевтичного та інших традиційних напрямків сучасної медицини для дітей навколишніх дитячих дошкільних і середньоосвітних установ, мешканців мікрорайону, інших районів м.Києва.
Продовження традиції натуральної медицини, якій сьогодні віддають перевагу понад 60% населення країн Європи, яку успішно застосовують в свої практиці понад 60% лікарів Німеччини, Англії, Франції, Австрії, Голандії, Бельгії, Греції, Іспанії, Америки, Індії, інших країн світу, сприяння розвитку мережі гомеопатичних консультативних відділень з доступною висококваліфікованою медичною допомогою.
Підтримка розвитку і впровадження власного досвіду багатодесятилітньої гомеопатичної медичної практики надання допомоги населенню Києва  за міжнародною системою «сімейної медицини».
Впровадження багатолітнього власного і міжнародного досвіду застосування гомеопатичних лікарських засобів, що використовуються понад 180 років в Україні, офіційно зареєстрованих  МОЗ України, що виготовляються вітчизняними і зарубіжними виробниками.
Сприяння більш широкому застосуванню гомеопатичних лікарських засобів, лікування якими за данними міжнародних досліджень ефективне в понад 70% випадків терапії, особливо при алергічних станах, гострих респіраторних, неврологічних, гастроентерологічних, серцево-суддинних і бронхолегеневих захворюваннях, гінекологічних, урологічних та інших захворюваннях, як у дорослих, так і у дітей, не має побічних ефектів, не викликає алергії, не має протипоказань, може застосовуватись в будь-якому віці, при необхідності в комплексі терапії іншими засобами, зменшуючи  небажані ефекти від лікування фармакологічними засобами, покращуючи ефективність, сприяючи зменшенню доз і частоти застосування фармакологічних препаратів.
Сприяти подальшому розвитку співпраці лікарів і аптек (а отже розвитку доступності кваліфікованої лікарської допомоги і грамотного застосування високоякісних ліків виробництва Київської гомеопатичної аптеки),  який почався в Києві ще з 19 сторіччя роботою консультативних відділень при аптеках і був продовжений за нашої участі з відкриття першого консультативного  гомеопатичного відділення в приміщенні Київської гомеопатичної аптеки №12 з першого року незалежності України- 1991р. (така співпраця нараховує вже понад 20 років).